Image
Image

Дискусійна панель «Брендинг як інструмент підвищення ефективності функціонування туристичної дестинації»

20 травня у м. Луцьку відбулася дискусійна панель «Брендинг як інструмент підвищення ефективності функціонування туристичної дестинації» у рамках проєкту «Українсько-польське поозер’я - край легенд: відкрий та насолоджуйся незвіданим» Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, який упроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Організаторами даного заходу виступили Волинська обласна рада – головний бенефіціар проєкту у партнерстві з гміною Влодава – беніфіціаром проєкту. Враховуючи карантинні обмеження, дискусійна панель між українською та польською сторонами відбувалася в режимі відеоконференції.

Активний розвиток туризму призвів до зростаючої конкуренції між туристичними локаціями. За цих умов неодмінною умовою розвитку туризму є активна реклама та створення оригінальних туристичних продуктів. З цією метою і було проведено дискусійну панель. До участі у дискусійній панелі були залучені представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій, туристичних інституцій, науковців та ЗМІ з обох сторін.

Усі учасники мали змогу обмінятися досвідом та ознайомитися з кращими практиками створення туристичного бренду і його просуванням, а також обговорити можливості підвищення спроможності партнерів до популяризації природної спадщини прикордоння. У ході панелі також відбулася офіційна презентація проєкту та прес-конференція для ЗМІ.