Image
Image

Транскордонний туристичний бренд – створено!

Три місяці кропіткої роботи і маємо результат - спільний транскордонний туристичний бренд.

Адже, саме створення сильного бренду, у якому знайдуть відображення оригінальні характеристики території проєкту, природною перлиною яких є озера, було одним із основних завдань проєкту «Українсько-польське поозер’я – край легенд: відкрий та насолоджуйся незвіданим».

За основу логотипу було взято квітку водяної лілії, яка росте у водоймах і Польщі, і України. Зелений, жовтий та синій кольори, використані в оформленні логотипу, символізують ліс, сонце та озерне плесо. Окрім логотипу було створено гасло туристичного бренду: «Пізнай магію озер».

Також, в рамках проєкту розроблено концепцію просування спільного транскордонного туристичного бренду. Концепція включає у себе план конкретних заходів (інструментів), які забезпечать життєздатність продукту та будуть використовуватися для формування позитивного іміджу озерного краю як привабливої туристичної локації.

Маємо надію, що новостворений туристичний продукт дасть можливість забезпечити активну промоцію природної спадщини озер Волині та Люблінщини та сприятиме зростанню їхньої туристичної привабливості.